Natuur, rust en privacy

Midden in de natuur

“Natuur, rust en privacy ” is het motto van het bungalowpark het Giethmenseveld.  En dat merk je zodra je het park opkomt.  Bomen, struiken, veel groen, konijnen en eekhoorns. De ‘hoofdweg’ is een verharde weg , de andere paden zijn onverhard.  De huisjes zijn vrijstaand en gelegen op een groot bosperceel. Huisje 140 ligt ook nog eens aan het einde van een onverhard pad, extra rustig want er loopt niemand langs.  En de grote bostuin doet de rest.

Voorzieningen

De huisjes zijn particulier bezit en de vereniging van eigenaren zorgt voor de centrale voorzieningen in het park.  Het park heeft  een verwarmd buitenzwembad met zonterras (open van half mei t/m half september), een tennisbaan, jeu de boules-baan, een fraaie, natuurlijke kinderspeeltuin en een basketbal/voetbalveldje.

Parkbeheer

Ruben is de beheerder van het park. Bij de receptie kan je bij hem terecht voor de  krant, openhaard-hout, ontbijtservice, voer voor de vogels en eekhoorns en voor gebruik van de wasmachine/droger.  Er zijn ook fietsen en skelters te huur.

Kijk op de website van het park voor meer foto’s en informatie : www.hetgiethmenseveld.nl